top of page

Žena pro Ženy sobě… aneb Gabriela svým moderátorským uměním podtrhla atmosféru akce

Hledáte moderátorku s citlivým a lidským hlasem, která zachová úroveň a profesionalitu, a zároveň nezkazí žádnou zábavu? Takovou, která z potenciálního průšvihu udělá vtípek a podtrhne atmosféru akce? Pak už nemusíte hledat. Našli jste. Stejně jako organizátorky benefičního festivalu Ženy sobě.



Hospoda v Hybrálci u Jihlavy hostila jedinečný projekt – Ženy sobě. Nebyla by to naše moderátorka a networkerka v jedné osobě, aby se nerozhodla podpořit takovou věc svým jedinečným hlasem. S Gabrielou podobná akce není sázka do loterie, ale sázka na jistotu. Kvalitně moderovaná akce, která kromě zábavy a spousty smíchu slibuje i citlivě a lidsky představený celý projekt. Gabriela Mrkvicová zůstává vždy profesionální, a přesto se nikdo nenudí. Profesionalita totiž v jejím případě neznamená zkostnatělost. Spíše naopak. A přesně to celý den vyžadoval.


Každá žena je doslova studnice nápadů. V hlavě nosí spoustu inspirace ze všemožných oblastí. Je jedno, jestli se jedná o kadeřnici, kosmetiku, péči o vnitřek a vnějšek, květiny, ezoteriku, tanec, dobroty a drinky, kabelky, šperky, dekorace anebo boty. Prostě věci, bez kterých se žádná ženská tak úplně neobejde. A to byl jen drobný výčet všeho, co mohli návštěvníci na letošním ročníku festivalu Ženy sobě v Hybrálci u Jihlavy vidět a zažít. Konal se 18.5. a pořadatelé si na něj dokonce objednali ukázkové počasí.


Gabriela je moderátorka, která dokáže skvěle pracovat s emocemi a atmosférou. A přesně to celý den vyžadoval. Atmosféru svým jemným a citlivým projevem podtrhla. Nebála se vyzkoušet si místní produkci vystavovatelek na vlastní kůži, a i z jakýchkoliv drobnůstek, které by mohly nepatrně pokazit celkový dojem akce udělala vtípek, jímž myšlenku festivalu spíš podpořila. Návštěvníky strhla svým projevem, neváhala se připojit k programu a tančit a smát se s ostatními. Díky ní si nikdo nepřišel v koutě, účastníky pobavila a celým festivalem všechny provedla ve velmi příjemné atmosféře. I díky jejímu umu si každý odnesl krásný pocit z celého dne, případně nějaký vystavený výrobek, ale hlavně touhu se za rok znovu zúčastnit a projekt Ženy sobě opět podpořit.


Nejlépe Gabrielin výkon ohodnotila jedna z pořadatelek svou referencí:


„Když hledáte moderátora na naprosto specifickou akci, je to vždy tak trochu sázka do loterie, protože to prostě nemusí dopadnout dobře a celá akce může ztratit svou atmosféru. Pro náš benefiční festival ŽENY SOBĚ je moderátor velmi důležitý. Hledaly jsme člověka, který nejen "zapadne", ale hlavně se nechá strhnout atmosférou, dokáže dodržet program a ukočírovat všudypřítomné proudící emoce. Jsme velmi rády, že volba padla právě na Gábi. Její projev byl milý ale i zábavný, tančila a smála se s námi, převlékla se do šatů jedné z vystavovatelek a obula do barefootů... a ačkoliv jsme jí s přípravou na festival prakticky nepomohly, velmi dobře si poradila – i díky ní si každý z vystavovatelů i návštěvníků z akce odnesl skvělý zážitek. Takže pokud hledáte člověka, který umí nejen zaujmout, ale hlavně strhnout dav a z případných "průšvihů" vytvořit dobrý vtípek, je právě Gábi tou nejlepší volbou! Velmi se těšíme na další ročník festivalu s 🎙mikrofonem ve Tvé ruce, Gábi 💖 Děkujeme, Ženy v akci z.s.“


21 zobrazení0 komentářů
bottom of page