top of page

Zašli jsme na RYBU aneb konference Ryba smrdí od hlavy

"Je třeba si jasně dokázat, že začít sám u sebe a uvědomit si své JÁ, je to nejdůležitější. Jedině zdravě a správně fungující HLAVA může vést a motivovat celé TĚLO, respektive firmu."




Také vám tato věta dává smysl a nutí vás pokyvovat hlavou? Samozřejmě, že konference byla se širokým spektrem témat významných řečníků, a že bylo z čeho vybírat. Nicméně hlavním cílem bylo vytvořit konferenci, jeden den, kdy se všichni budou každý rok setkávat na jednom místě s jednou jedinou myšlenkou - navzájem se posouvat, rozvíjet a vzájemně

inspirovat. Navázat nové kontakty a vazby. Vzájemně sdílet.

A takovou událost si nenechala ujít ani networkerka Gabriela Mrkvicová.


Na celodenní akci se pohybovali významní řečníci z ČR a zahraničí. Například Petr Pacher, Adam Liška ze společnosti Bekaert Petrovice, Vladimít Mařík - věděc a vědecký ředitel CIIRT a ze zahraničích řečníků to byla například Karla McLaren, uznávaná autorka knih a lektorka věnující se oblasti sociálních věd a emocí. Všechny naprosto uchvátila přednáškou Managing Emotions. A mnoho dalších.


Díky workshopům měli účastníci možnost si osvojit různé techniky, reálně je praktikovat nebo si vyzkoušet ukázkový coaching. A protože pro zdravé JÁ a zdravou HLAVU je nutné relaxovat, byl nachystaný prvotřídní catering a networking, díky kterému účastníci odcházeli se zásobou prvotřídních kontaktů v kapse.


Není nad to, když můžete během jednoho dne pečovat o své vnitřní i fyzické já. Dalšího ročníku se už nemůžeme dočkat!





18 zobrazení0 komentářů
bottom of page