top of page

Happy dog show s moderátorkou

Gabriela Mrkvicová 31.března provázelá akcí s názvem Happy dog show. Jde o charitativní akci, která je určena nejen pro majitele psů, ale i pro diváky, které zajímá psí svět. Výtěžek z akce putoval do psích útulků. Ty nakonec obdržely 1000kg granulí Sam's field ,ano skutečně jednu tunu, a veterinární přípravky v hodnotě 80 000Kč.

Pro návštěvníky akce a jejich čtyřnohé kamarády byl připravený bohatý program, ve kterém jste měli možnost zahlédnout psí výstavu, cross dráhu a dog racing.

Údálost byla nejen pro psi s průkazem původu, chceteli "papíry", tak pro milé voříšky. Program doplňovala soutěž nazvaná Tlapkiáda.

Všem zúčastněním patří obdiv za to, že podpořili dobrou věc.


Klára Hájková

"Gabriela moderovala v březnu 2018 nadační psí akci HAPPY DOG SHOW a tímto jí opravdu moc děkujeme.:) Gábina zná jen pár plemen, o výstavách a psích sportech toho moc nevěděla, ale neměla problém se okamžitě ve všem orientovat (nastudovat si veškeré materiály) a i přes to, že není z oboru kynologie, moderování celého dne zvládla na výbornou. Je to velmi pozitivní, vtipný, profesionální a komunikativní člověk. Její moderování nechválím jen já, ale i mnoho účastníků, kteří byli moc rádi, že tam s námi Gábina celý den je a dokáže zvednout v nepříznivém počasí náladu. Určitě všem Gábinu jako moderátorku doporučujeme. Nikdo nebude litovat."

5 zobrazení0 komentářů
bottom of page