top of page

Stylově a dynamicky moderovaná akce 2. narozenin Restaurant Signature

Gabriela Mrkvicová rozehrála naplno svůj moderátorský um a stylově sladěná do posledního puntíku provedla celými narozeninami Restaurant Signature. A že byly skutečně nezapomenutelné.



Restaurant Signature oslavila své druhé narozeniny opravdu ve velkém stylu, navíc s titulem „Druhá za druhou“ a Gabriela Mrkvicová si je rozhodně nenechala ujít. Akce se konala 9.11. v luxusních prostorách restaurace, a kromě oslavy měla mnohem hlubší podtext. Podpořila totiž studenty ze specializované střední školy F. D. Roosevelta v Brně a pomohla jim na cestě k realizaci vlastních snů.


Gabriela se ráda podílela na akci, která měla opravdový a větší smysl a plně propůjčila své moderátorské umění. Navíc, což žádný moderátor nedělá, si nechala na akci ušít speciální tematické šaty a stylově sladila i nehty, to vše ve zlatočerné barvě a s logem Restaurant Signature. Gabriela tak večerem provázela oblečená a doslova vyladěná od hlavy až k patě, čímž dodala tečku svému moderátorskému stylu a originalitě.


Nebylo to ovšem jen o šatech, ale především o jejích jedinečných schopnostech moderátorky, kdy do celé akce vnesla svou energii, humor a skvěle všechny pobavila a s dynamikou sobě vlastní provedla hosty od začátku až do konce. Nikdo neměl šanci se nudit. A pomohlo se dobré věci.


Chcete malou ochutnávku celé atmosféry, kterou pomáhala Gabriela vytvořit? Podívejte se na krátké video.




6 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page