top of page

S čím Vám Networkerka vždy ráda pomůže?

V první řadě Vám zkušená Networkerka pomůže již se samotnou přípravou dané akce tím, že Vám poskytne ověřené a cenné kontakty na nejrůznější dodavatele či obchodní partnery. Potřebujete zajistit catering, výzdobu, natisknout letáčky či potřebujete fotografa a kameramana, abyste z akce měli krásné vzpomínky? Těžko budete hledat oblast, kde naše zkušená Networkerka Ing.Gabriela Mrkvicová nebude znát ty správné lidi, které může doporučit.


Druhou důležitou oblastí, kde Vám Netowrkerka vždy ráda pomůže, je samotná akce. Nejen, že bude po celou dobu trvání akci moderovat, ale ve volných chvílích bude seznamovat a propojovat jednotlivé hosty akce. Moderování není vždy spojené, ale pokud je třeba, zvládne to bravurně.

Networkerka je tedy Vaše pravá ruka, která se postará o všechny Vaše hosty, a to i ty více stydlivé! Pokud je na akcí lidí více než 50, tak aby bylo zajištěno, že nikdo nebude stát v koutě, má Gabriela připravené networkerky - své kolegyně, které bere s sebou a má je ověřené z networkingového klubu, kterého je majitelkou.

Na otevření salónu STUDIO HELENA v nových prostorách v Jihlavě ji k ruce bude všemi oblíbená a vždy usměvavá kolegyně Lidka Šnajdrová.




9 zobrazení0 komentářů
bottom of page