top of page

Pecha Kucha Night Vol. 8 – Za vším hledej ženu… a Gabrielu Mrkvicovou

Udělejme si společně malý, ale rozhodně zajímavý a cenný výlet do minulosti. Věděli jste, že Gabriela Mrkvicová je kromě skvělé moderátorky a úspěšné networkerky i výbornou přednášející s uměním rozesmát celé publikum? Přesvědčit se ostatně můžete sami na konci tohoto článku.



Gabriela Mrkvicová kromě toho, že je úspěšná jako zakladatelka a majitelka Podnikatelského klubu Smart Network, který bývá častým mediálním partnerem Pecha Kucha Night, je i skvělá prezentující. Na vlastní oči to mohli vidět ti účastníci, kteří přišli do Městského divadla ve Žďáru nad Sázavou 17. března 2018 a zúčastnili se Pecha Kucha Night Vol. 8 s titulem „Za vším hledej ženu“.



Pecha Kucha Night pro někoho může být jen „snůška“ všemožných řečí, pro jiného inspirativní nakopnutí realizovat si své představy a sny, a dalšího, který se třeba zasekl na mrtvém bodě, může ponouknout k tomu, aby zkusil dělat věci jinak. Ať už tak či tak, v podstatě se jedná o „snůšky“ řečí, ale zatraceně zajímavých a motivujících a už vůbec ne prázdných. Ostatně celý koncept - 20 slidů, kdy na jeden připadá přednášejícímu pouze 20 vteřin – slibuje pěkně nadupanou podívanou.



Přednášející připravili pro účastníky pestrý program od kinematografu, přes etiku a oblékání až po ženské cykly nebo koučing vztahů, zabývali se i tématy pod povrchem, lidskou sexualitou anebo o tom, jaká je cesta k moderátorství. Gabriela zúročila svoje zkušenosti s moderováním a networkingem a naprosto přirozeně s elegancí a energií sobě vlastní to rozjela na pódiu ve velkém stylu. Publikum se doslova svíjelo smíchy. Ukázala, co je její opravdovou láskou, a to budování sítě kontaktů a navazování nových obchodních vztahů. Na pódium se předvedla v lehce nezvyklém světle a přidala navíc několik netradičních a osvědčených rad.



Chcete si pustit Gabrielino vystoupení a zažít ho alespoň zprostředkovaně na vlastní kůži a dobře se u něj pobavit? Pak není nic snadnějšího než si pustit toto video.

7 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page