top of page

Networkerka a moderátorka na akci University of Applied Management




University of Applied Management je univerzita, která je akreditována evropskou, americkou a globální akreditační institucí pro vzdělávání graduálního a postgraduálního vzdělávání.

Zájemci o postgraduální vzdělávání si můžou vybrat ze dvou druhů studia:

  • MBA - Perfekce v managementu a leadershipu

  • BBA - Exceletní obchodník

Celý večer se nesl v přátelské atmosféře

Dne 12. 11. 2015 pořádala univerzita v Holiday Inn večerní setkání, na kterém se prezentovala a přiblížila formu MBA studia.

Právě na tuto akci byla pozvána i networkerka Gabriela Mrkvicová, aby ji moderovala. Svého úkolu se zhostila více než dobře a celý večer se nesl v přátelské atmosféře plné úsměvů a dobré nálady.

Na starost měla i koordinaci. Vše tedy probíhalo plynule. V průběhu večera také došlo na dvě networkingové hry, kde se moderátorka zapojila jako networkerka.

Moderátorské schopnosti jsou živelné jako sama networkerka

"Večírek se líbil nejen nám, ale i hostům, v drtivé většině se jednalo o pozitivní reakce. Moderátorské schopnosti slečny Mrkvicové jsou živelné jako ona sama," sdělila nám po události paní Bc. Alena Drábková, která pracuje v oddělení HR.

"Slečnu Mrkvicou jsme oslovili aby nám moderovala vánoční večírek. Je to profesionálka každým coulem. Velice nám pomohla s organizací a samotné setkání rozproudila, tak jak je to pro ní typické. Je to živel. Většina odcházela s úsměvem na rtech a plná dojmů. Přesně tak to má být." Tuto krásnou referenci nám na portál zarukakvalit.cz napsala paní Zdena Marková.

1 zobrazení0 komentářů
bottom of page