top of page

Nepostradatelná networkerka při otevírání studia



Networkerka Gabriela Mrkvicová dokáže najít spojení lidí i tam, kde to jiní nevidí. Tuto schopnost tak využívá nejen na všech business akcích pořádaných klubem Smart Network, ale také při poskytování služeb networkerky.

Když se navíc spojí se svou stále usměvavou kolegyní Lidkou Šnajdrovou není pochyb o tom, že atmosféra na akci je ihned mnohem přátelštější.

Moderování má v malíčku

Hlavní náplní práce networkerky by mělo být seznamování a propojování lidí na určené akci. Paní Helena Pudilová při otevírání svého nového Studia Helena ale využila především schopnosti moderování a organizace celé akce a programu. Koordinace fotografů, cateringu, obsluhy i ostatního personálu byla v rukách Gabriely.

A s mikrofonem jakoby se narodila. Naprosto přirozeně a nenuceně dokázala moderovat celou akci.

Byla spokojená i paní Pudilová?

"Neuvěřitelná dáma! Pravděpodobně by byla skvělá v jakékoli práci, ale tahle jí určitě sedí nejvíc. Spojovat lidi mezi sebou, ať už podnikatele či hosty na naši otevíračce studia. Zvládne klidně přes 100 lidí, a to i v roli moderátorky. Všichni se bavili, protože Gabriela byla vtipná, přirozená a vše klapalo podle dohody. Spolupráci s ní vřele doporučuji a jako členka Smartu doporučuji i členství v její společnosti Smart Network. Má nám všem co nabídnout," uvedla majitelka salónu Studio Helena paní Pudilová na stránkách www.zarukakvalit.cz.

2 zobrazení0 komentářů
bottom of page