top of page

Moderátorka na akci Kovolitu




V sobotu 10. 9. 2016 pořádala firma Kovolit při příležitosti 95. výročí firmy Den otevřených dveří. Akce se zúčastnili jak stávající zaměstnanci se svými rodinami, tak i bývalí zaměstnanci. Příchozých hostů bylo celkem 600.

Akce to byla opravdu veliká a slavnostní a při její organizaci se spojily Gabriela Mrkvicová a Petra Marečková (zástupkyně firmy Kovolit).

Všem byly zpřístupněny prostory firmy

Ihned při příchodu dostali všichni návštěvníci této akce welcome drink (martini s tonicem, ledem a limetkou či pomerančem) a základní informace o firmě včetně soutěžního dotazníku. Každý z účastníků si mohl projít prostory této firmy zabývající se zpracováním hliníku, jeho sléváním a obráběním pro nejrůznější odběratele, především pro automobilový průmysl.

Kdo pečlivě na prohlídce poslouchal, dozvěděl se také všechny správné odpovědi. Správně vyplněné dotazníky byly slosovatelné a výherci si odnesli krásné dárky v podobě reklamních materiálů firmy Kovolit.

Plno zábavy a bohatého občerstvení

V průběhu celého dne bylo pro účastníky připraveno plno zábavy. Děti se mohly vyřádit v dětském koutku a namalovat si i svoje originální tričko. Odborná porota následně vybrala 6 výherních triček a jejich malí šikovní tvůrci dostali krásné ceny.

Malé i velké návštěvníky jistě zaujalo také vystoupení pana Matěje Kodeše, který ukázal svoji bublinovou show. Následoval workshop, kde se mohly děti naučit vytvořit velké bubliny.

V prostorách akce chodili i dva mikromágové, kteří ukazovali karetní kouzla. :-)

Pro všechny účastníky bylo připraveno bohaté rautové občerstvení, které zahrnovalo nejrůznější masové, sýrové, sladké i slané pochoutky. Jídlo i veškeré nealkoholické pití bylo pro účastníky zcela zdarma.

Ve 13 hodin pronesl slavnostní projev ředitel společnosti pan Eduard Mareček. Ihned poté byl nakrojen narozeninový dort, který na oslavě 95. let nemohl chybět. :-) Dort vážil celých 100 kilogramů!

S čím pomáhala networkerka?

Gabriela Mrkvicová se před samotnou akcí ujala role spoluorganizátorky. Vymýšlela program a hlavně poskytla doporučení na ověřené a spolehlivé partnery.

Na akci se díky Gabriele podíleli:

  • Martin Kopáček - fotograf, který po celou dobu neúnavně fotil

  • Jiří Kokeš - kameraman, pro Kovolit natáčel profesionální video

  • Jiří Filip - moderátor, který společně s Gabrielou vytvořili sladěné moderátorské duo

  • Matěj Kodeš - rekordman ve vytváření obrovských bublin

  • mikromágové - Lubos Matula a Ladislav Drugo

  • Niki Lárová - dětská animátorka, která vytvořila pro děti dětský koutek. Plno zábavy, malování triček, ale také hodinové taneční vystoupení s dětmi

  • hostesky - milé a usměvavé slečny pomáhající s vítáním všech hostů. K této spolupráci byla oslovena Martina Putnová, majitelka firmy E&P 4you.

Reference organizátorky Petry Marečkové

"Dne 10.9.2016 nám moderovala Gabriela Mrkvicová oslavu 95. let od založení Kovolitu. Musím říci se toho zhostila na jedničku. Její výkon byl perfektní. S lehkostí reagovala na drobné změny v programu. Navíc pomohla s organizováním celé akce. Nezbývá mi ji jen doporučit. :):) Dobrá práce, Gábi! :)"

14 zobrazení0 komentářů
bottom of page