top of page

Moderátorka a networkerka tělem i duší absolvovala Minutového řečníka – bez „parazitů“

„Eeeeeh… ehm… jakoby… totiž… no… jak bych to jenom řekla… vlastně… prostě… takže… tak…“




Takových roztomilých slovních parazitů se při moderování a networkování Gabriely Mrkvicové určitě nedočkáte. Pokud si ji pozvete, aby vás provedla nějakou akcí, bude to doslova odjištěná energetická bomba bez zbytečné slovní výplně. Gábi vždycky ví, co chce říct a jak to podat, aby si to publikum užilo co nejvíce. Taky bezpečně ví, jakým způsobem propojit dva na první pohled zcela odlišné jedince. Jednoduše umí v lidech zanechat nezapomenutelný zážitek.


Její umění ale není dílem pouhé náhody. Dobře ví, že úspěch se neprodává jako instantní směs, kterou jen zalijete vodou a pak si hezky zavdáte až do dna. Gabriela si velmi dobře uvědomuje, že je třeba sledovat trh, makat na sobě a hlídat nejnovější trendy, neustále se rozvíjet a posouvat dál. Proto šla až tam, kam by se spousta lidí neodvážila - absolvovala školení i u „konkurence“ Minutový řečník. A výsledek? Její řeč je tak skvělá, že vůbec nemusí odstraňovat parazitní slova! Vždy je ale dobré dostat zpětnou vazbu od někoho jiného. Díky tomu si Gábi odnesla cenné zkušenosti a zážitky, kterými obohatí své už tak vymakané kurzy „Řekni vše do minuty“. Zúčastnit se jich můžete pod Gábiným bedlivým vedením i vy. Přesvědčíte se tak, jestli opravdu nepoužíváte zbytečně slovní vatu a ukáže vám, jak zefektivnit svoji řeč, aby vám lidé doslova viseli na rtech.


A co všechno zvládne Gábi říct za 60 vteřin? Třeba nám improvizačně prozradit, copak bude dělat v důchodu. Pokud se bojíte, že se šedinami se Gábi nějak výrazně změní, žádné strachy. Zase a znovu dokazuje, že je moderátorka i networkerka tělem i duší, a že ji zajímají rozličné příběhy a propojování lidí.





2 zobrazení0 komentářů
bottom of page