top of page

Moderování a networking na akci Performerů 2023

Gábi, zkušená networkerka a moderátorka, se s nadšením dělí o své cenné zkušenosti v oblasti networkingu.

 

Své znalosti však nejraději sdílí se členy svého Podnikatelského klubu Smart Network, proto se tentokrát společně se členem - firmou PERFORMIA rozhodli spolupracovat na networkingové akci pro jejich VIP klienty: setkání zaměřené na propojování více než 80 majitelů a HR a vytváření nových spoluprací. 

 

Setkání se konalo v úterý 17.10.2023 v Zámku Třešť za účelem networkingu! Networkerka Gábi provedla celým dnem networkování a ukázala, jak  na to. Kromě networkování to byla akce plná pohybu, dobrého jídla a hlavně inspirace. 

 

 

 



Gábi během akce objasnila a vysvětlila, co to vlastně networking je a co nám může přinést. Předala tipy, co říct během představování, aby to bylo efektivní. Následovaly pak 3 kola networkingových stolů. 

 

 

 

Tato akce byla poprvé a zaměřila se na VIP klienty firmy PERFORMIA. Cílem bylo vytvořit prostor pro sdílení zkušeností, úspěchů, rad ale také pro sdílení příběhů a dokonce i neúspěchů z praxe. Věříme, že společné sdílení zkušeností může být inspirativní a že si navzájem můžeme nabídnout rady. 

 



 

 

Děkujeme firmě PERFORMIA za spolupráci na této networkingové akci. PERFORMIA je společnost, která pomáhá firmám s hodnotnými produkty pomáhá budovat úspěšné týmy, díky kterým rostou a prosperují. A sami se snaží být důkazem, že sestavit tým plný "tahounů" a nadšenců není sci-fi. PERFORMIA se pohybuje ve více než 30 zemích světa a pomohli už více než tisícem firmám. V ČR už více než 18 let pomáhají českým firmám. 

 






 

Kromě Gabriely přednášeli také: 

  • Simona Vacková - CZECH PROMOTION 

  • Ondřej Svoboda - Simple Lift

  • Veronika Smejkalová - Studijná centrum BASIC

 


 

Akce má velmi dobré ohlasy a networkerka Gabriela bude na akci i v roce 2024. 

 

 

 



11 zobrazení0 komentářů
bottom of page