top of page

Konference INTERCLEAN 2017

Gabriela Mrkvicová se 21. a 22. září 2017 zhostila role moderátorky v pořadí 21. konference INTERCLEAN, kde pořádající Asociace prádelen a čistíren ČR, z. s. také oslavila výročí 50 let své činnosti.

Gabriela měla na starost uvítání hostů, představení partnerů a provedení odborným i společenským programem. Tematicky se i oblékla i do povlaku od peřiny, což účastníky velmi pobavilo. Druhý den měla na starost workshopy, kde vybízela účastníky k aktivnímu zapojení a předávala dary z tomboly.

Jak prohlásila Ing. Ladislava Zaklová, generální sekretářka asociace, Gabriela Mrkvicová svým moderováním předvedla skvělý výkon a navodila celkově příjemnou atmosféru, která je patrná z fotogalerie.


Na 200 odborníků z České republiky a ze Slovenska čekal zajímavý program a to jak odborný, tak i společenský. Letos se prezentovalo celkem 11 vystavovatelů a 3 prezentující společnosti. V předsálí výstavního sálu byla instalována výstava historických fotografií s dvanácti tematickými panely. Výstava sklidila velký úspěch.





Reference organizátorů:

Ing. Ladislava Zaklová, generální sekretář:

"Gabriela je to pravé, pokud hledáte někoho, kdo Vám pomůže brilantně zvládnout konferenci! Na INTERCLEANu hosty nejprve skvěle naladila na slavnostní vlnu, pobavila vtipným a zajímavým komentářem a také zorganizovala, aby vždy věděli,co je kde čeká a nemuseli bloudit. Dokázala celý dav vždy dostat tam, kde bylo potřebné a to nejen v rámci konferenčního centra při jednotlivých aktivitách, ale i na projížďku lodí či na ohňostroj. Byla pro všechny skvělým průvodcem a s vtipem dokázala zvládnout i náročné momenty. Všichni naši hosté byli díky ní velmi spokojení a vždy s úsměvem na rtech! Mohu ji vřele doporučit!"

Bc. Lenka Břousková - prezidentka APaČ - organizátor:

"Gabča je fakt super moderátorka. Celé konferenci k 50. výročí APaČ ČR dala punc elegance, legrace a profesionality. Gabči, díky moc."

Reference účastníků:

TZÚ (Textilní zkušební ústav) - účastníci:

"Moderování Gabriely se nám všem z firmy moc líbilo, vytváří dobrou náladu a dokáže udržet pozornost."

Jana Zabáková:

"Ak si niekto objedná ako moderátorku Ing. Gabrielu Mrkvicovú, zažije nielen bezproblémové moderovanie, ale aj kopec zábavy. Odporúčame :-) :-)"

Monika Křižanová: "Konferenciou Interclean nás sprevádzala najlepšia moderátorka v EÚ !! Pohotové reakcie a inteligentný humor sympatickej Gabriely vyčarovali vždy všetkým úsmev na tvári !!"

David Vojáček:

"Velmi příjemné oživení konference Interclean. Vždy jsme vše včas věděli a velmi nás Vaše vystupování pobavilo. Děkuji."

4 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page