top of page

Gabriela Mrkvicová propůjčila svůj moderátorský um dobré věci

Moderátorka a networkerka Gabriela Mrkvicová se ráda zapojí a ještě raději podpoří věci, které mají skutečný a hlubší smysl. Již po čtvrté proto moderovala benefiční turnaj na podporu Ligy vozíčkářů. Ostatně sama Liga vozíčkářů razí heslo, že každý má svůj potenciál. Tak proč ho ještě trochu nepodpořit?



Gabriela se s energií a šarmem sobě vlastním ujala moderování a celým turnajem provedla všechny diváky i zúčastněné. X-Aréna Badminton klubu ve Slatině se v sobotu 24.3. 2019 od 9 hodin ráno naplnila všemi, kteří chtěli podpořit dobrou věc a užít si den trochu jinak v duchu sportu a solidarity. Sportovní složku doplnilo kulturní vyžití při pohledu na výstavu obrazů Ateliéru pro Kočku.



Gabriela Mrkvicová se po dobu celého programu aktivně pohybovala mezi jednotlivými sportovci, neváhala všechny vyzpovídat a představit je tak lépe veřejnosti, která mohla poznat jejich příběh a na chvíli vidět svět jejich očima. Zmínila všechny, kteří se podíleli na realizaci celého turnaje, ať již organizačně anebo věcně například darem v podobě míčků, triček atd.



Navíc ale dokázala i přihlížející vtáhnout aktivně do děje. Zajistila, že i ten člověk, který by mohl stát sebedál v koutě, přišel blíž a nenudil se.


Gabriela je na akcích vždy profesionální, provádí s dynamikou a pozitivní energií, kterou doslova nabije celé své okolí. Její moderování, které má opravdu široký záběr, akci přirozeně podtrhne a udělá z ní nezapomenutelný zážitek.


23 zobrazení0 komentářů
bottom of page