top of page

Dětský den v Blansku s moderátorkou

Dětský den, který pořádalo Kulturní středisko města Blanska se odehrál v zámeckém parku v sobotu 2. června a moderovala ho Gabriela Mrkvicová. Byl připraven bohatý program, který připravil pro děti řadu soutěží, workshopů, her, čarování, tance, zpěvu a pohádek. S mimořádným ohlasem se setkali i tři youtubeři.


Večer byl věnován dospělému obecenstvu formou vystoupení hudební skupiny Nebe v mobilním planetáriu. Na vystoupení bylo vytvořeno mnoho speciálních efektů, které byly zakomponovány do show. A i přes nevlídné počasí byla akce velmi povedená a plná dětských úsměvů.


Gábi jako moderátorka zvládla celý program na jedničku. Pomáhala organizátorům, aby vše na sebe krásně navazovalo. Navíc se tematicky sladila a v duchu dne, který byl věnován dětem, měla na sobě obleček pro děti a na hlavě nepřehlédnutelná tykadla.


Krásné poděkování za moderování napsala paní Andrea Sokolová: "Velké děkuji za super moderování akce Den dětí v Blansku. Akce se konala 2.6.2018 a moderovala jí Gabriela Mrkvicová. Výborně připravená a díky ní šlapalo vše jak na drátku. Gabrielko, ještě jednou moc děkuji a těším se na další spolupráci."




4 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page