top of page

STAND UP s networkingem - Gábi Mrkvička


Historicky 1. STAND UP comedy s NETWORKINGEM! To nemůžeš zmeškat!

 

GÁBI Mrkvicová je roky známá pro své spontánní reakce a skvělé moderování. Právě proto, že do toho vždy dá vtip a neuvěřitelně rychlé reakce na publikum. Směje se celý sál, bez ohledu na věk či pohlaví.

Proto ji lidé na poslední akci motivovali k vlastní show. A aby to dokázali, začali si kupovat vstupenky hned po tomto nápadu bez ohledu na datum, místo, čas a další informace.

 

"Když budu trapná komička, vždy budu skvělá networkerka. Nemáte co ztratit".

 


 

Po hodinové show bude následovat 1-2 hodiny volný networking. Networking je seznamování a propojování účastníků se záměrem sdílení kontaktů a zkušeností a aby si hned nebo v budoucnu byli užiteční.

 

Chcete se o Gabi dozvědět ještě více ? 

  • patří k top lidem v networkingu v celé ČR. Ve svém PODNIKATELSKÉM KLUBU SMART NETWORK pořádá networkingové akce již 11. rokem. 

  • natočila NETWORKINGOVÝ SERIÁL, ve kterém se dozvíte informace o tom, jak vypadá networkingová akce, co očekávat a jak se připravit. Desítky videí plné tipů na networking a propagaci.

  • modeuje podcast SMART TALK S GABRIELOU, který najdete na Spotify, Apple Podcasts nebo YouTube, kde zpovídá osobnosti ze světa byznysu a posyktuje užitečné rady jak na networking. 

 


 

Přijďte se pobavit a poznat podnikatele a přátelé, které má kolem sebe tato pozitivní a upřímná Brňanda.




 

KDY: pátek 01.03.2024, od 18:00 (příchod 17:30)

KDE: Design Hotel Noem Arch,  Cimburkova 564/9, 612 00 Brno-Královo Pole-Ponava, Česko

CENA: 500 Kč základní vstupné, 5000 Kč VIP vstup 

 

Prvních 20 vstupenek se rychle vyprodalo, kapacitu jsme navýšili na 50 vstupenek. Vstupenky na stránkách SMS TICKET ZDE! 

 

Kapacita: 50 lidí


30 zobrazení0 komentářů
bottom of page